Over Duitsland Parkeren

Ik ben Reinder, de eigenaar van Duitsland Parkeren en verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving. Ik ben deze website begonnen nadat ik merkte dat de artikelen over parkeren op mijn websites Bezoek Keulen en Bezoek Düsseldorf veel bezocht worden. Ik doe mijn best de website regelmatig uit te breiden met informatie over parkeren in Duitse steden dichtbij de Nederlandse grens.

Superbelangrijke mededeling

Let er op dat de informatie over parkeren soms snel verandert. In veel steden gaan de tarieven elke paar jaar omhoog. Goedkoper wordt het helaas meestal niet. Verder komen er nieuwe parkeerterreinen bij, terwijl andere kunnen verdwijnen. Heb je een fout ontdekt op deze website, stuur dan alsjeblieft geen bericht via het contactformulier met allerlei verwensingen. In plaats daarvan stel ik het juist op prijs dat je de gewijzigde situatie doorgeeft. Ik kan het dan aanpassen op de website en zo hebben andere bezoekers er ook iets aan.

Cookies, advertenties en privacy

Op Duitsland Parkeren vind je geen cookies of vervelende advertenties die ingeladen worden vanaf andere sites. Ook verzamel ik op geen informatie over jou als bezoeker. De enige uitzondering is wanneer je gebruik maakt van het contactformulier, waar het nodig is je e-mailadres in te vullen zodat ik je e-mail kan veranderen. Je e-mail wordt uiteraard niet met andere personen gedeeld.

Wel staan er op deze website af en toe links naar samenwerkende websites. Klik je op een van deze links en reserveer je bijvoorbeeld een hotel, dan ontvang ik een kleine commissie. Deze commissie gaat af van het deel van de andere website. Je betaalt als bezoeker dus exact hetzelfde bedrag als wanneer je rechtstreeks zou reserveren.

Mijn andere websites

Behalve Duitsland Parkeren beheer ik enkele andere websites. Stuk voor stuk gaan ze over reizen en hebben ze een simpele en informerende opzet:

Auteursrecht

Dan nog even dit. Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan het schrijven van de teksten op deze website. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming over te nemen. Wil je teksten van deze website gebruiken, neem dan eerst contact op.

Publicatiedatum: 26-04-2019. Laatst bijgewerkt op: